Share
19 – 26, a cincea înfrângere la rând pentru CS Minaur

19 – 26, a cincea înfrângere la rând pentru CS Minaur

Cu trei titulari absenți, printre care și golgheterul Pierre Ragot,  CS Minaur a înregistrat a cincea înfrângere consecutivă, pierzând cu 19-26 în partida  din deplasare cu SCM Poli Timișoara

Gazdele nu au început prea bine meciul, dar s-au distanțat, profitând de ratările succesive ale băimărenilor (inclusiv două aruncări de la 7 metri).  La jumătatea primei reprize scorul era  7-3, doar fiindcă Bucătaru a intervenit salvator în câteva rânduri. De altfel, partidal-a remarcat și pe portarul gazdelor, Daskaloski (11 intervenții, printre care și trei de 7 metri apărate). Minutul 17 a consemnat  debutul  cu gol al lui Sergiu Makaria. El a fost  introdus în teren ca să execute o aruncare de la 7 metri, pe care a transformat-o cu mult tupeu. Însă Daskalovski i-a refuzat acestuia un al doilea gol, din același procedeu, la scorul de 8-4 (19’). Până la finalul reprizei bănățenii au menținut diferența de 4 goluri (11-7).

Repriza a doua  începe echilibrat (14-10, min. 35), dar paradele portarului Bucătaru îi permit Minaur să egaleze (14-14,min  42). Următoarele 5 minute decid soarta meciului: Lazici aruncă slab de două ori, apoi arbitrii dictează o eliminare la bancă, și, imediat, o alta, la Haiduc, pentru picior intenționat. Poli profită și se desprinde la 19-15 (min. 48) și  26-16. Finalul ne aduce trei goluri, unul spectaculos, înscris de Robert Nagy cu spatele, din cădere, de pe 6 m).  Am terminat la egalitate în privința minutelor de eliminare: 6-6.Pentru băimăreni au înscris Halcă (5), Lazic și Sabou (câte 3), Haiduc și Căbuț (câte 2), Makaria și Popescu (câte unul din 7m), Nagy și Mureșan (câte unul din acțiune). Portarul Bucătaru a avut 12 intervenții bune.

Băimărenii rămân pe locul 9, depărtându-se  de un loc ce i-ar duce în play-off. Pentru Minaur urmează o perioadă grea, cu 3 meciuri în 8 zile, printre acestea dubla întâlnire de pe teren propriu cu Dinamo București (joi, 7 decembrie, în Cupa României și joi, 14 decembrie, în etapa a doua a Ligii Naționale).

Sursă foto: www.facebook.com/scmpolitehnica/

Alex FARA


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu