Share
Performanță în administrație: Alte trei obiective de investiții au fost finalizate în Fărcașa – una din cele mai moderne comune din țară

Performanță în administrație: Alte trei obiective de investiții au fost finalizate în Fărcașa – una din cele mai moderne comune din țară

Prin implicarea constantă și realizarea de proiecte care au adus dezvoltare și bunăstare în comunitate, primarul Ioan Stegeran a demonstrat că este un lider dedicat și eficient, preocupat de nevoile reale ale locuitorilor din comuna Fărcașa. Atragând bani europeni și guvernamentali pe care i-a direcționat în mod inteligent și strategic, edilul a reușit să transforme viziunea în realitate, aducând beneficii pentru fiecare cetățean.

Astfel, au fost finalizate încă trei obiective de investiții importante, care vor contribui la bunăstarea și dezvoltarea deja construite în comuna Fărcașa, asigurând un progres continuu pentru comunitate. Bazin de înot în Fărcașa, Sală de sport cu tribună 180 de locuri în Sârbi și sediul nou al Primăriei Fărcașa, au fost realizate și vor fi deschise publicului în cel mai scurt timp, după obținerea tuturor avizelor de funcționare necesare.

Bazinul de înot și sala de sport din Sârbi sunt două proiecte de suflet pentru mine, iar finalizarea lor reprezintă atât o împlinire sufletească, cât și extinderea infrastructurii sportive de la nivelul comunei noastre. Avem peste 600 de elevi la școala din Fărcașa, pentru care am gândit programe extrașcolare astfel încât la sfârșitul gimnaziului aceștia să știe să înoate, să schieze și să meargă pe bicicletă. Acesta a fost unul din obiectivele mele principale, pe care am reușit să îl îndeplinesc cu ajutorul lui Dumnezeu și prin muncă de echipă susținută. Desigur, fiecare copil este unic, de aceea este important să investim în dezvoltarea fiecărei ramuri sportive, oferind oportunități variate pentru dezvoltarea lor personală și pentru descoperirea pasiunilor individuale”, a declarat primarul Ioan Stegeran.

Prezenți astăzi în comuna Fărcașa, reprezentanți ai Ministerului Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației și a Companiei Naționale de Investiții, Alexandru Soare – directorul Direcției generale dezvoltare regională și infrastructură din cadrul Ministerului Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației, Ioan Cristian Haiduc – subsecretar de stat în Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian Cefalan – Director Implementare Investiții Compania Națională de Investiții, au fost impresionați de abordarea strategică și de rezultatele remarcabile obținute de administrația publică locală din Fărcașa, în gestionarea proiectelor menite să aducă dezvoltare și bunăstare pentru locuitorii comunei.

Este prima mea vizită în comuna Fărcașa, iar înainte de a ajunge aici m-am documentat despre condițiile de trai și dezvoltarea pe care edilul Ioan Stegeran a reușit să le construiască pentru cetățeni. Este o plăcere să constat că informațiile pe care le-am găsit sunt confirmate de realitatea din teren, ba chiar mai mult, putem spune că avem aici o administrație performantă, pe care o putem da ca exemplu de bună practică în gestionarea resurselor și în promovarea inițiativelor pentru binele comunității”, a transmis Ioan Cristian Haiduc – subsecretar de stat în Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației.

Valoarea totală a celor trei obiective de investiții este de peste 17,2 milioane de lei, iar finanțarea a fost asigurată prin Compania Națională de Investiții pentru bazinul de înot și sala de sport, respectiv Programul Național de Dezvoltare Locală pentru noul sediu al Primăriei Fărcașa.

Gabriel Ștețco, administratorul public al Județului Maramureș, și Rudolf Stauder, prefectul Județului Maramureș, au felicitat actuala conducere a Primăriei Fărcașa, pentru modul în care face administrație și se implică în comunitate.

Primarul Ioan Stegeran a demonstrat încă o dată că știe cum să facă performanță în administrație, că este un bun gospodar, prin dedicarea sa față de binele comunității și implementarea unor proiecte care să îmbunătățească calitatea vieții locuitorilor, inclusiv prin susținerea activităților sportive în rândul copiilor și al tinerilor din Fărcașa”, a transmis Gabriel Ștețco, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș.

Omul sfințește locul, iar acest lucru este valabil și aici, în comuna Fărcașa, unde primarul Ioan Stegeran nu doar a condus, ci și a inspirat comunitatea să se dezvolte și să se implice activ în îmbunătățirea vieții locuitorilor. Prin devotamentul și eforturile sale, el a transformat comuna într-un loc prosper, cu locuri de muncă și un nivel de trai ridicat”, a subliniat Rudolf Stauder, prefectul Județului Maramureș.

Adrian Cefalan, Director Implementare Investiții în cadrul Companiei Naționale de Investiții, a transmis că va susține în continuare proiectele demarate la nivelul comunei Fărcașa și a județului Maramureș.Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu