Share
Marian Condrat și Nicolae Traian David pun bazele unui parteneriat zonal pentru dezvoltarea unitară a turismului pe Valea Izei

Marian Condrat și Nicolae Traian David pun bazele unui parteneriat zonal pentru dezvoltarea unitară a turismului pe Valea Izei

Marian Condrat, candidatul PSD la Primăria Rozavlea, a participat la o întâlnire cu Nicolae Traian David, primarul comunei Ieud, în vederea identificării unor direcții comune de dezvoltare a turismului.

„Inspirându-ne din exemplele de succes din alte țări, facem demersuri pentru inițierea unui parteneriat zonal ce își propune să ofere o viziune unitară asupra turismului în regiunea Valea Izei. Evidențierea frumuseții naturale și a bogăției culturale din această zonă se poate bucura de impactul pe care ni-l dorim numai în măsura în care administrațiile locale adoptă o strategie unitară de dezvoltare a turismului”, a declarat Marian Condrat.

Acest parteneriat va implica colaborarea strânsă între autoritățile locale, operatorii din domeniul turismului, comunitățile locale și alte entități interesate, cu scopul de a dezvolta infrastructura turistică, de a crea pachete turistice integrate și de a stabili strategii comune de promovare.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu