Share
Marian Condrat a adus în atenția subprefectului județului Maramureș, Crina Chilat, problemele din materia fondului funciar cu care se confruntă comuna Rozavlea

Marian Condrat a adus în atenția subprefectului județului Maramureș, Crina Chilat, problemele din materia fondului funciar cu care se confruntă comuna Rozavlea

Joi, 11 aprilie, Marian Condrat, candidatul PSD la Primăria Rozavlea, a avut o întâlnire de lucru cu Crina Fiorela Chilat, subprefect al județului Maramureș, pentru a dezbate principalele probleme din materia fondului funciar cu care se confruntă rozăvlenii.

„Am avut plăcerea să particip la o întâlnire de lucru deosebit de constructivă cu doamna Crina-Fiorela Chilat, subprefect al județului Maramureș. În cadrul discuțiilor, am abordat cu seriozitate și responsabilitate principalele provocări legate de fondul funciar cu care se confruntă comunitatea din Rozavlea. Am încredere că prin colaborare strânsă și prin sprijinul oferit de colegii din echipa PSD Maramureș, vom reuși să adresăm punctual cele mai stringente probleme ale rozăvlenilor, pentru a deschide calea progresului pe care cu toții ni-l dorim”, a declarat Marian Condrat.

În cadrul discuțiilor s-au evidențiat preocupările referitoare îmbunătățirea calității vieții și promovarea dezvoltării durabile, ca teme care ar trebui să se regăsească cu prioritate pe agenda viitoarei administrații a comunei. Totodată, subprefectul Crina Chilat a reiterat angajamentul de a sprijini comuna Rozavlea în demersurile de rezolvare a problemelor care fac obiectul atribuțiilor sale.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu