Share
La Congresul PSD, social-democrații maramureșeni merg necondiționat pe mâna lui Liviu Dragnea

La Congresul PSD, social-democrații maramureșeni merg necondiționat pe mâna lui Liviu Dragnea

Conferința extraordinară a PSD Maramureș din weekend a stabilit prin vot care sunt cei 78 de delegați maramureșeni la Congresul PSD din 10 martie de la București. ”Am adoptat de asemenea patru rezoluții care vor fi transmise conducerii centrale a PSD” – a precizat președintele filialei Gabriel Zetea. Rezoluțiile se referă la  susținerea necondiționată a liderului Liviu Dragnea ● susținerea a guvernului și premierului; continuarea implementarii programului de guvernare ● continuarea reformelor propuse de catre Coalitia PSD-ALDE în domeniul justiției.

„Prin rezoluţia de susţinere a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, social-democraţii maramureşeni şi-au arătat totala susţinere pentru cel care a obţinut, la cârma acestei formaţiuni politice rezultate remarcabile, care a reuşit să menţină unitatea în partid şi, mai ales, să lupte alături şi în fruntea echipei PSD, pentru asigurarea unei guvernări performante”- se precizează într-un comunicat de presă al filialei maramureșene.

Și PSD Teleorman are numai vorbe bune despre Liviu Dragnea: ”garantul consolidării şi unităţii partidului, al implementării consecvente a Programului de guvernare în folosul românilor, al consolidării statului democratic şi de drept în România, al parcursului euro-atlantic al ţării noastre, dovedindu-se a fi un excepţional strateg politic şi un eficient manager al resurselor umane şi organizaţionale ale partidului”.

De altfel, cele mai multe organizaţii şi-au exprimat în această perioadă sprijinul politic pentru Liviu Dragnea şi pentru actualul guvern.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu