Share
Gabriel Zetea, candidat PSD pentru Consiliul Județean: ” Peste 300 de tineri social-democrați s-au întâlnit pe Valea Ruscovei!”

Gabriel Zetea, candidat PSD pentru Consiliul Județean: ” Peste 300 de tineri social-democrați s-au întâlnit pe Valea Ruscovei!”

La finalul săptămânii trecute, în Repedea, pe Valea Ruscovei a avut loc o întâlnire a tinerilor social-democrați de pe Valea Izei și Valea Ruscovei. Deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Maramureș a felicitat atât reprezentanții TSD cât și simpatizanții prezenți la eveniment pentru modul exemplar în care s-au întâlnit. ”Mă bucur că tinerii noștri au înțeles că politica nu este doar despre învrăjbire și ură, nu este despre a ne ataca contracandidații, ci este despre proiecte pentru comunitate, despre jocuri quiz și despre păreri împărtășite”, a precizat parlamentarul maramureșean.

Deputatul de Maramureș l-a felicitat pe președintele TSD Maramureș, Ionuț Marincaș, pentru implicarea tinerilor și pentru energia pe care o aduc aceștia în comunitate. De asemenea, a apreciat activitatea consilierului județean PSD Maramures, Adrian Vlad, a lui Vasile Roman, consilierul primarului din Bârsana, dar și candidaților pentru Consiliul Județean, Lucian Coman și Radu Saplonțai în ceea ce privește organizarea de excepție a acestui eveniment. Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea a subliniat și implicarea colegilor primari, a candidaților la primăriile din Maramureșul Voievodal, la consiliile locale și la Consiliul Județean în susținerea acestor tineri extraordinari.

Partidul Social-Democrat are cea mai mare, frumoasă și unită echipă din Maramureș și mă bucur din tot sufletul că acea seară a fost cu, despre și pentru tineri. Am apreciat gestul veteranilor partidului care au ales să nu ia cuvântul, lăsând această acțiune să fie doar a tineretului social-democrat. Au fost prezenți peste 300 de tineri, mai mult decât s-a preconizat și mă bucur că am avut cu toții parte de un moment frumos, cu zâmbete și relaxare. Pentru că politica ar trebui să fie despre ce poți face bine și nu despre cum să te murdărești aruncând cu noroi în ceilalți”, a concluzionat deputatul PSD Gabriel Zetea, candidatul formațiunii social-democrate la președinția Consiliului Județean.

Biroul de presă al PSD Maramureș

CMF: 21240002


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu