Share
Certificatul de identitate sportiv se va putea obține și online

Certificatul de identitate sportiv se va putea obține și online

Certificatul de identitate sportiv se va putea obține și online. Așa prevede proiectul pe care l-am votat în Camera Deputaţilor, proiect conform căruia Agenţia Naţională pentru Sport va fi obligată să pună la dispoziţia cetăţenilor o platformă de comunicare online prin care să se poată obţine certificatul de identitate sportiv sau radierea lui.

Dovada înregistrării în Registrul sportiv va fi comunicată beneficiarului prin poştă, cu confirmare de primire, sau prin mijloace electronice, în termen de maximum 14 zile.

Pentru înregistrarea în Registrul sportiv prin mijloace electronice se utilizează semnătură pentru care există certificare calificată conform dispoziţiilor legale în vigoare.

De asemenea, proiectul mai prevede că prin hotărâre a autorităţilor deliberative ale administraţiei publice locale se pot aloca sume din bugetul local pentru premierea, în limita sumelor aprobate în bugetul unităţii administrativ-teritoriale, a performanţelor deosebite obţinute la competiţiile sportive interne şi internaţionale oficiale.

E important să venim cu măsuri de susținere reală a activității sportive și să încurajăm administrațiile locale să sprijine mișcarea sportivă.

Călin Bota

Deputat PNL Maramureș


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu