Share
Tenismene cerute în căsătorie de fani din tribune

Tenismene cerute în căsătorie de fani din tribune

Maria Sharapova a oferit un moment special la un joc demonstrativ desfășurat recent la Istanbul, cu Cagla Buyukakcay, care ar putea rămâne – dacă nu se mai întâmplă ceva până la finalul anului – cea mai hazlie fază de tenis din 2017. Un fan din tribune a cerut-o, în gura mare, în căsătorie, iar reacţia rusoaicei a umplut internetul, devenind viral. „Maria, te căsătoreşti cu mine?” – a strigat fanul. Sharapova a clătinat nițel din cap, ca și cum și-ar fi socotit întrucâtva răspunsul, după care a zis scurt: ”Poate”. Aplauzele asistenței au fost mai multe ca la un as al Mashei.

O pățanie similară a avut-o și Steffi Graf, într-un meci la Wimbledon, în 1995, cu Kimiko Date. La fel, un suporter i-a strigat din tribună: ”Steffi, te căsătorești cu mine?”. La care nemțoaica a răspuns, după o clipă mai lungă de gândire decât cea a Sharapovei: ”Câți bani ai?”.

Dacă exista internet și pe vremea lui Ilie Năstase, vă dați seama câte replici memorabile ar fi devenit virale? Cădeau serverele din neputința de a le duce, nu alta.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu