Share
Democrație hollywoodiană: petiție pentru eliminareA lui Matt Damon dintr-un film

Democrație hollywoodiană: petiție pentru eliminareA lui Matt Damon dintr-un film

Peste 16.500 de persoane au semnat o petiție prin care cer retragerea actorului Matt Damon din filmul ”Ocean’s 8”, care urmează să apară în iunie 2018, în urma comentariilor sale controversate referitoare la acuzațiile de hărțuire sexuală de la Hollywood – relatează Agerpres.
Petiția online face apel la George Clooney și Steve Soderbergh, producătorii filmului, să ”renunțe la scurta apariție a lui Damon”.
Textul îi reproșează starului din filme precum ”Ocean”, ”Jason Bourne” și ”Saving Private Ryan” declarațiile făcute într-un interviu potrivit cărora este dispus ”de la caz la caz” să lucreze cu cei care, de la începutul afacerii Weinstein, au fost acuzați de comportament inadecvat. ”Este o atitudine revoltătoare”, potrivit semnatarilor petiției.
În acest interviu publicat luni de către site-ul Business Insider, cu ocazia lansării noului său film ”Downsizing”, actorul de 47 de ani, laureat cu Oscar, subliniază că Hollywood nu este o rețea de hărțuitori sexuali, contrar a ceea ce s-ar putea crede în urma valului de acuzații recente care vizează vedete precum Kevin Spacey sau Dustin Hoffman.

Sursa foto: cataloguemagazine.com.au


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu