Share
De poveste: Îndrăgita Paula Seling a lansat videoclipul piesei „Dor în destin”

De poveste: Îndrăgita Paula Seling a lansat videoclipul piesei „Dor în destin”

Zilele trecute a avut loc premiera clipului „Dor în destin”, lucrare bazată pe Valsul nr. 2 de Shostakovich, cu textul Paulei Seling. Cântecul e superb, iar imaginile de poveste.

„Valsul nr. 2 de Shostakovich, o lucrare ce m-a urmărit ani de zile până să înțeleg că cineva, acolo sus, îmi sugerează să o încerc.Nu e prima oară când se întâmplă asta, am simțit și la Valsul lui Doga – „Dulcea și tandra mea fiară”.

Când am înțeles asta a trebuit doar sa dau foc glasului inimii, iar noaptea și-a făcut magia. Conexiune deschisă, iar versurile „Dor în destin” au apărut, o adiere la ora patru dimineața, ca dintr-o transmisiune direcă cu cerul întâi.

Am apelat tot la echipa Sandu Gorgos și Teaca Sergiu, pentru orchestrație și mixaj, ambii continuând, în uimitor acordaj, magia gândului inițial. De atunci cânt piesa asta în aproape toate concertele și nu există loc unde publicul să nu fie hipnotizat… Te înalță spre alte sfere și, dincolo de linia melodică împrumutată din geniul marelui compozitor, Sandu Gorgos a reușit să rescrie sensuri și sentimente în lucrarea asta, căci aproape a devenit altă piesa. Vedeți și voi…

De aceea am vrut sa o filmam. Neapărat să rămână și cu a noastră contribuție pentru eternitatea iubirii inimilor ce o pătrund. Un vals al sufletelor unite de către destin, ca doi magneți ce nu își pot rezista în niciun timp și în niciun spațiu, nicicum. Și s-a valsat ca niciodată…” – mărturisește Paula Seling, artista maramureșeancă, pe pagina sa de Facebook.

Vă invităm să ascultați cântecul și să urmăriți clipul. Merită!

L.C.H.

Citește și

Cadou artistic al băimărencei Paula Seling: Artista a reorchestrat „Noapte caldă”, o piesă celebră în anul 2000! Versiunea actuală are și videoclip


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu