Share
S-a stins Leo Iorga, o voce de referință a rockului românesc

S-a stins Leo Iorga, o voce de referință a rockului românesc

Solistul Leo Iorga, o voce de referinţă a rockului românesc, s-a stins din viaţă la 2 noiembrie 2019, a anunţat chitaristul şi compozitorul Adrian Ordean pe Facebook. „Colegul meu de trupă Leo Iorga a plecat spre o lume mai bună… Dumnezeu să-l ierte. Va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna”, a scris Adrian Ordean pe reţeaua de socializare.

Fost membru al trupelor Cargo, Compact, Schimbul 3, PACT by Leo Iorga & Adi Ordean, solistul Leo Iorga s-a născut la 2 decembrie 1964, la Arad – relatează Agerpres. A lansat hituri ca: „Singur în noapte”, „Mă voi întoarce”, „Să te gândeşti la mine”, „Toamnă în sufletul meu”, „Trenul pierdut”, „Ploaia”, „Cine eşti tu, oare?”, ”Cine-i vinovat?”, ”Te visez mereu”.

Anul 2011 a fost extrem de dificil pentru Leo Iorga, fiind diagnosticat cu cancer şi supus unei intervenţii chirurgicale, din cauza unei tumori la plămân. Artistul a reuşit să depăşească momentele de după operaţie şi la câteva luni a revenit pe scenă. Câțiva ani mai târziu însă cancerul a recidivat, apărând, pe rând, metastaze la cap, la glanda suprarenală, la plămân, la picior. Leo Iorga a fost supus multor intervenţii chirurgicale, unele minim invazive, altele clasice.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu