Share
Un succes absolut superb:O sportivă maramureșeană, triplă campioană în cadrul competiției naționale de Fitness și Culturism! Este polițistă la Frontieră (FOTO)

Un succes absolut superb:O sportivă maramureșeană, triplă campioană în cadrul competiției naționale de Fitness și Culturism! Este polițistă la Frontieră (FOTO)

Un succes absolut superb! O sportivă maramureșeană, triplă campioană în cadrul competiției naționale de Fitness și Culturism! În prezent, este angajată în cadrul ITPF Sighetu Marmației – PTF Petea.

În perioada 10-11 septembrie Sala Transilvania din Sibiu a fost gazda Campionatului Naţional de Culturism şi Fittness. Interesul a fost unul foarte mare, fiind înscrişi peste 600 de sportivi la diferite categorii. Pentru corectitudinea rezultatelor, au fost invitaţi și, deci, prezenti, arbitri internationali și chiar reprezentanți ai Agenţiei Naţionala Antidrog.

Titlul de campioană la categoriile Women Physique Seniori cât și la Women Physique Masters (-163cm) a revenit Pamela Kiss, de loc din Sighetu Marmației, care este, însă, legitimată la AS Voința Satu Mare. Ea a obținut apoi și titlul de campioană absolută la Women Physique. Acest lucru înseamnă mai exact faptul că a câștigat competiția dintre toate medaliatele de aur a secțiunilor componente ale categoriei, devenind, practic, triplă campioană.

Pamela Kiss este angajată la Poliţia de Frontieră Petea – ITPF Sighetu Marmaţiei, dar este de loc din Sighetu Marmației. Rutina zilnică la sala de culturism şi fitness a devenit un stil de viaţă pentru Pamela de aproximativ 10 ani, iar cu forma fizică dobândită la sala RobiFittness, la îndemnul soţului şi a celor din jur şi-a propus participarea la competiţii. Pregătirea riguroasă pentru o competiţie, fizică şi alimentară, durează minim 12-13 săptămâni în condiţiile preexistenţei formei create deja. Pregătirea este concentrată ca “vârful” de formă să fie atins în ziua competiţiei. Aceasta durează 1 maxim – 2 zile, după care începe să se piardă rapid, fiind nevoie de un alt ciclu de pregătire pentru următoarea competiţie. Pamela era hotărâtă să urce pe podium, dar se pare că aşteptările ei au fost depăşite cu mult, practic a câştigat tot ce putea obţine la această competiţie, arată colegii din presa sătmăreană. Să mai spunem că Pamela are 40 de ani și s-a mutat în județul vecin în 2014, însă ea nu a uitat evident de Maramureșul natal, fapt pentru care o considerăm atât maramureșeancă, la fel cum este și sătmăreancă. Felicitări pentru această performanță uriașă!

C.Ț.

Foto – Pamela Kiss – Facebook

Lasă un comentariu