Share
Un pas înainte pentru Sighetu Marmației: A fost semnat contractul de furnizare a celor șapte autobuze electrice

Un pas înainte pentru Sighetu Marmației: A fost semnat contractul de furnizare a celor șapte autobuze electrice

Veste bună pentru locuitorii municipiului Sighetu Marmației. Administrația locală din municipiul de pe Tisa a semnat contractul pentru furnizarea celor șapte autobuze electrice.

Miercuri, 14 aprilie 2021, a fost semnat, împreună cu reprezentanții Solaris Bus&Coach, contractul de furnizare a celor 7 autobuze electrice destinate transportul public urban de călători din Sighetu Marmației.

„Municipiul nostru va beneficia de 7 autobuze electrice, 2 stații de încărcare rapidă și o stație de încărcare lentă, valoarea contractului fiind de 18.064.200 lei, fără TVA, respectiv 21.496.398, 00 lei cu TVA.

Finanțarea proiectului este asigurată de MDLPA, prin Programul Operațional Regional (POR) 2014 – 2020, Axa prioritară 4 – „Sprijinirea dezvoltării urbane durabile””, au explicat reprezentanții Primăriei Municipiului Sighetu Marmației.

DirectMM.ro

Citește și

Autoritățile din Sighetu Marmației lansează comanda pentru cele șapte autobuze electrice. Livrarea se va face în 2022 (VIDEO)

Veste bună: Șapte autobuze electrice vor circula pe străzile din municipiul Sighetu Marmației. Sunt produse de polonezii de la Solaris


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


1 Comentariu în această postare

  1. Traffic disaster

    Ar trebui prima data sa învețe șoferii de la urbana sa învețe sa conducă și sa nu blocheze intenționat sensu giratoriu dacă se vede ca în fata e blocat drumul. Un disastru la cat de multă răutate este în orasu Ăsta!

    Răspunde

Lasă un comentariu