Share
S-a semnat. Borșa e oficial stațiune turistică de interes național

S-a semnat. Borșa e oficial stațiune turistică de interes național

În ședința de joi a Guvernului s-a decis acordarea statutului de stațiune de interes național pentru orașul Borșa și a celui de stațiune de interes local pentru Oncești. Astfel s-a concretizat propunerea Ministerului Turismului făcută la început de decembrie 2017. Noul statut nu e doar unul de prestigiu, căci localitățile vor beneficia și de un punctaj sporit în obținerea de finanțări pentru proiectele regionale.

6 Comentarii în această postare

 1. Ar fi bine sa nu imbatati lumea cu apa rece, pentru ca persoanele naive chiar vor crede si pe urma vor ramine dezamagite.
  Un document care nu are nici o semnatura pe el nu este un document valabil, daca românul s-ar pricepe asa de bine la lucruri bune, cum se pricepe la falsuri am fii cu totii mult mai limistiti…

  O zi buna sa aveti!

  Răspunde
  • Gagniuc Ananei

   Aveți dreptate în teorie. Și poate prin faptul că am ilustrat materialul doar cu forma pregătită pentru semnare (această variantă am obținut-o). De aceea titlul a început cu s-a semnat, tocmai fiindcă ilustrarea era cea fără semnătură. În rest, faceți cu ușurință acuzații nu doar către directmm.ro, ci către agenții serioase de știri, cum e Agerpres, de la care am preluat știrea. Deci, nici apă rece, nici dezamăgire, doar presupuneri și grabă la dvs. în etichetări. Fiți liniștit, Borșa chiar a obținut oficial acest statut. În rest,nu pot decât să vă citez: ”dacă românul s-ar pricepe asa de bine la lucruri bune …”. Zile bune!

   Răspunde
   • Mie mi se pare ca titlul dv spune cu totul altceva (S-a semnat. Borșa e oficial stațiune turistică de interes național) nu va mai contraziceți singuri.
    Vorbe aiurea!. ..

    Răspunde
    • Gagniuc Ananei

     Vă repet, nu puneți vorbe aiurea in gura unor agenții serioase de știri. Da, imaginea documentului e cea pregătită pentru a intra în ședința de guvern. Știrea e de la finalul ședinței, când chestiunea a fost aprobată. Dacă așa vi se pare (deși părerea nu e argument), pentru dvs poate să rămână așa cum credeți, că Borșa nu-i stațiune de interes național. Adevărurile există indiferent că sunt sau nu acceptate.

     Răspunde
     • Ce o tot „îndrugați”acolo, eu am spus pur si simplu că nu văd nici o semnătura pe document, atîta tot, nimic altceva.
      Atîta vreme cît nu există o semnătura pe un ducument acesta nu este valabil, mai mult de atît, un document aşa de important nu este compus doat din cîteva rînduri pe o pagină, cine a văzut dovumente la viața lui cu siguranţa ştie despre ce vorbesc. Adaug ca Borsa a fost stațiune turistică cu mult înainte de a se naşte agențiile dumneavoastră, numai că au cam stricato unii…
      Hai că îmi pierd vremea cu voi!

     • Gagniuc Ananei

      Lasă, domnule, teoria, că e plină țara de teoreticieni de doi lei. Înțelege că poza e de dimineață, la intrarea în ședința de guvern, spre seară, la ieșire, era aprobată. Mai citiți și-n altă parte. Ignorați și faptul că stațiunile au ranguri diferite și Borșa tocmai a obținut un rang superior Lăsând la o parte îndrugările unui om care parcă nu se bucură de o veste totuși bună, vă las să aflați cui aparțin cu precădere certitudinile-beton.

Lasă un comentariu