Share
După succesul din această vară, zborurile spre Antalya vor continua și în 2020

După succesul din această vară, zborurile spre Antalya vor continua și în 2020

Turoperatorii care au operat în această vară curse charter spre Antalya au fost satisfăcuți de gradul de ocupare înregistrat și au de gând să cintunue și în sezonul estival 2020.  Primii care au confirmat oficial acest lucru sunt cei de la Prestige Tour. Anul trecut, acest turoperator înregistrat pe cursa Baia Mare – Antalya un grad  de ocupare de peste 92%  ceea ce l-a determinat să continue operarea cursei charter Antalya – Baia Mare și în sezonul 2020.

Zborul charter Antalya-Baia Mare va fi operat în parteneriat cu compania aeriană Atlas Global, cu o aeronavă AIirbus A321, având o capacitate de 216 de locuri. Zborurile vor avea o frecvență săptămânală, cu plecări în fiecare zi de sâmbătă, în perioada 30 mai – 26 septembrie 2020. Pe parcursul fiecărui zbor turiștii vor avea la dispoziție catering inclus. Toți cei care își vor achiziționa pachete turistice în perioada octombrie – martie 2020, vor beneficia de oferte cu reduceri de până la 40%.

Prețul pentru pachetele turistice către Antalya, din Baia Mare, începe de la 339 euro/persoană, cu toate serviciile și taxele incluse, astfel: transport cu avion cursă charter, 7 nopți cazare și masă conform hotel, transfer aeroport-hotel-aeroport și asistență turistică în limba română.

Pachetele turistice cu avion cursă charter către Antalya sunt disponibile în toate agențiile de turism partenere din Baia Mare și din țară.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu