Share
Îi plăcea să spună: ”Trăiesc viața la maxim”. O viață nedrept de scurtă, strivită de un tractor (GALERIE FOTO)

Îi plăcea să spună: ”Trăiesc viața la maxim”. O viață nedrept de scurtă, strivită de un tractor (GALERIE FOTO)

E vineri seara și te-ai aștepta ca pe pagina de socializare a unui tânăr, prietenii lui să-i trimită invitații la un club, la o bere, la fete, la spectacol etc.  Mai ales pe pagina lui Florin Sima care, în prezentarea sa scrie:  ”A lucrat (timpul trecut al verbului să fie, oare, premonitoriu?) la «Trăiesc viața la maxim»”. În niciun caz mesaje de definitivă despărțire, nicidecum condoleanțe.

”În urmă cu  câteva zile am vorbit și îmi spuneai că o să mergi și tu să muncești pe camion în Spania. Acum stau și mă întreb: de ce Dumnezeu îi cheamă la El doar pe cei buni?” – mărturisește prietenul său, Adrian Pașca.

Florin Sima era din Suciu de Sus (cătunul Valea Malului), era un băiat foarte muncitor și săritor. Făcea parte și din echipa pompierilor voluntari, dar și din echipa de fotbal din Groșii Țibeșului. Vorbim la trecut, fiindcă toate visele sale i s-au frânt, strivite sub tractorul pe care lucra.  Și care s-a răsturnat fără milă peste cel care spunea ”trăiesc viața la maxim”. Chiar dacă o viață scurtă.

În memoria tânărului fotbalist, un moment de reculegere va fi ținut la începutul fiecărei partide care se dispută în etapa din acest weekend a Ligii a 4-a Sud. Iar partida  în care Florin Sima ar fi trebuit să joace chiar împotrica consătenilor lui din Suciu de Sus a foat amânată.

Pa pagina lui de socializare a lui Florin, condoleanțele curg neîncetat. Nu pentru că a fost fotbalist, nu pentru că ar fi fost vedetă, ci pentru că a fost un băiat de milioane. Pentru asta am scris și noi. Dumnezeu să-l primească în Împărăția Sa!

Foto: facebook/florin.sima.988

 

Lasă un comentariu