Share
Brigada mobilă a descins la… fabrica de mobilă

Brigada mobilă a descins la… fabrica de mobilă

Cu toate că poate părea desuet, în aceste vremuri, să promovezi valori precum cinstea, corectitudinea, responsabilitatea și implicarea, cinci instituții județene ale Ministerului Afacerilor Interne – IPJ, ITPF, Jandarmeria, Serviciul Județean Anticorupție și Centrul de Evaluare, Prevenire și Consiliere Antidrog – și-au dat mâna pentru a transmite împreună mesajul campaniei de promovare a implicării civice: polițiștii, polițiștii de frontieră maramureșeni, jandarmii, specialiștii Serviciul Județean Anticorupție și cei de la antidrog. Și cu care rezonează manageri ai unor instituții sau societăți comerciale care înțeleg să faciliteze dialogul între angajați și autorități.

Așa cum s-a întâmplat, azi, 31 iulie, când campania ”Sunt un om responsabil” a ajuns la o mare fabrică de mobilă  din Târgu Lăpuș. ”Brigada mobilă” care a ajuns la …mobilă, la Taparo, a fost alcătuită din reprezentanți ai IPJ Maramureș, Serviciului Județean Anticorupție și Centrului de Evaluare, Prevenire și Consiliere Antidrog Maramureș.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.1 Comentariu în această postare

  1. Observator

    Fini și comici ca de obicei… Oare de ce doar dumneavoatră manifestați constanță în promovarea acestui gen de știri iar alții nu? Felicitări!!!

    Răspunde

Lasă un comentariu