Share
Aproximativ 100 de bătrâni singuri și familii numeroase din protopopiatul Chioar au primit daruri de Sfântul Nicolae

Aproximativ 100 de bătrâni singuri și familii numeroase din protopopiatul Chioar au primit daruri de Sfântul Nicolae

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Iustin, voluntarii Asociației Filantropia Maramureșeană, alături de părintele Andrei Pop și părintele Adrian Morar, au adus bucurie prin darurile oferite beneficiarilor proiectului „La căsuța unde-i neaua până-n tindă”, acum în pragul sărbătorii Sfântului Ierarh Nicolae.

Cei aproximativ 100 de bătrâni singuri și familii numeroase din protopopiatul Chioar au primit alimente neperisabile, fructe, legume, dulciuri și articole de igienă. Aceste pachete au fost pregătite cu mult drag de voluntarii noștri alături de psiholog Adela Ioana Bontoș.

„Cu acest prilej mulțumim tuturor celor care ne-au fost aproape prin donații, copiilor Școlii Gimnaziale „George Coșbuc” din Baia Mare pentru donațiile de fructe și legume, dar și preoților din protopopiatul Chioar implicați în acest proiect.
În zilele ce urmează și alți beneficiari din cuprinsul Eparhiei noastre, vor primi vizita noastră, luând parte cu toți la bucuria Sărbătorilor de iarnă”, transmit reprezentanții Asociației Filantropia Maramureșeană.

L.C.H.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu