Share
Ierarhii Maramureșului și Sătmarului au făcut o vizită la Mănăstirea Rohia (GALERIE FOTO)

Ierarhii Maramureșului și Sătmarului au făcut o vizită la Mănăstirea Rohia (GALERIE FOTO)

Miercuri, 21 octombrie, Preasfințitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, împreună Preasfinițitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Arhiereu vicar, au poposit la Mănăstirea „Sfânta Ana” Rohia, pentru a vizita șantierul în lucru și a oferi anumite îndrumări edilitar-gospodărești pentru bunul mers al lucrărilor care se săvârșesc în perimetrul lăcașului monahal.

Ierarhii au fost întâmpinați de Arhim. Dr. Macarie Motogna, exarhul mănăstirilor din cuprinsul Eparhiei noastre și starețul Mănăstirii Rohia. Au mai fost prezenți Arhid. Teodosie Bud, consilier eparhial economic și Arhid. Gherasim Nap, secretar eparhial.

Cu prilejul acestei vizite arhierești, ierarhii s-au închinat și s-au rugat la icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului, au vizitat biserica nouă a mănăstirii cu noile policandre care au fost montate cu puțin timp în urmă, au aprins lumânări la mormântul maicii Preasfințitului Părinte Episcop Iustin – monahia Magdalena, la mormântul Înaltpreasfintițului Părinte Arhiepiscop Justinian – părintele duhovnicesc care a fost o icoană și un model desăvârșit pentru noi toți precum și la mormintele monahului Nicolae Steinhardt (Delarohia) și ale Arhim. Serafim Man, informează Arhid. Adrian Dobreanu

Responsabil Comunicații Media-online.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu