Share
Minus 17 grade, valoarea în munții maramureșeni!

Minus 17 grade, valoarea în munții maramureșeni!

Minus 17 grade, valoarea în munții maramureșeni!

Circulatia rutiera pe drumurile publice din judet se desfasoara in conditii de iarna. Carosabilul sectoarelor de drumuri nationale este curat si umed pe DN 18, în Pasul Prislop, între km156 si km181 de munte, respectiv curat si uscat in rest.

Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu un utilaj si au imprastiat sase tone de material antiderapant in Pasul Prislop. S-au efectuat lucrări cu freza in Pasul Prislop pentru largirea partii carosabile. Carosabilul sectoarelor de drumuri judetene este curat si uscat. Sunt, pe alocuri, sectoare de drum cu carosabil partial umed. Angajatii SC Drumuri si Poduri SA au actionat cu opt utilaje si au raspandit 49 tone de material antiderapant.

Cerul este mai mult senin. Vizibilitatea in trafic este buna. Vantul sufla slab, la moderat, cu intensificari temporare în zona inalta de munte. lIzolat in zonele joase se semnaleaza ceata. Stratul de zapada masura 48 cm la statia meteo Iezer, 35 cm la Cavnic, 29 cm in Pasul Gutai, 23 cm la Baiut, 20 cm Grosii Tiblesului, 17 cm la Firiza, in Poiana Borsa Valea Vaserului si Baia Borsa, 14 cm la Moisei, 7 cm la Sighetu Marmației si la Targu Lapus, 5 cm la Ocna Sugatag, 4 cm in Baia Mare.

Temperatura aerului inregistreaza urmatoarele valori la ora 09.00: -15 grade la statia meteo Iezer -14 grade în Borsa, -12 grade la Târgu Lapus -10 grade la Ocna Sugatag si Cavnic, -9 grade in Baia Mare si la Sighetu Marmatiei. Minima noptii/dimineții la ora 07.00 in Maramures, -17 grade la statia meteo Iezer. Vremea va fi rece, geroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab la moderat, cu intensificari in zona montana inalta, unde va spulbera zapada. Izolat în zona montana inalta va fulgui trecator. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -9, -7 si -5, -4 grade, iar cele minime intre -14, -13 si -9, -7 grade, mai scazute in depresiuni si in aria montana inalta, catre -17 grade.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu