Share
Maramureșul a fost apreciat în cadrul ediției virtuale a Târgului de Turism al României 2021

Maramureșul a fost apreciat în cadrul ediției virtuale a Târgului de Turism al României 2021

Cel mai renumit eveniment național dedicat turismului s-a desfășurat în perioada 18 – 21 februarie și a luat  forma unei experiențe digitale inedite, prin crearea unui spațiu virtual de dialog între expozanți și vizitatori.

În cele patru zile de târg, sute de participanți au beneficiat de asistență turistică privind județul Maramureș, fiind direcționați către cele mai cuprinzătoare resurse de interes turistic administrate de autoritățile județene: noul website, pagina de Facebook și aplicația de mobil Visit Maramureș.

Echipa implicată în proiect a prezentat zilnic noi informații comunității online consolidate în jurul brandului Visit Maramureș. În acest sens, au fost pregătite o serie de materiale video alături de meșterul olar Daniel Leș și de instituții de cultură din subordinea administrației județene, precum: Ansamblul Folcloric Național „Transilvania”, Muzeul

Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș sau Muzeul Județean de Artă „Centrul Artistic Baia Mare”. Cele peste 37.000 de vizualizări ale materialelor video publicate nu fac decât să reconfirme importanța și necesitatea unei prezențe online active a județului Maramureș.

Lasă un comentariu