Share
Maramureș: Strat de zăpadă de până la 50 centimetri în zona montană înaltă, la stația meteo Iezer. Vremea va fi iarăși capricioasă în județ

Maramureș: Strat de zăpadă de până la 50 centimetri în zona montană înaltă, la stația meteo Iezer. Vremea va fi iarăși capricioasă în județ

Vremea s-a racit fata de ziua precedenta. Cerul a fost mai mult noros. Vantul a suflat slab la moderat, cu intensificari in cursul zilei de pana la 40 km/h in Baia Mare.

Temperaturile maxime au cuprinse intre 14 grade la Ocna Sugatag si 17 grade la Baia Mare si Sighetu Marmatiei. In zona montana inalta s-a semnalat ceata in prima parte a zilei.

Cel mai rece a fost la statia meteo Iezer 1 grad, Cavnic si Targu Lapus 2 grade. Stratul de zapada masura pana la 50 cm la statia meteo Iezer. Vremea va fi astazi in general instabila. Cerul va prezenta innorari temporar accentuate si pe arii extinse, indeosebi in cursul zilei, se vor semnala averse insotite si de descarcari electrice.

In zona montana inalta, la peste 1700 m, in cursul noptii precipitatiile vor fi mixte. Izolat, cantitatile de apa vor depasi 15 l/mp si vor fi conditii de grindina. Vantul va sufla slab la moderat cu intensificari locale si temporare, cu viteze mai mari pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 9-13 grade, iar cele minime intre 3 si 7-9 grade.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu