Share
Un liceu din Maramureș a primit Ordinul „Meritul pentru Învăţământ” în grad de Cavaler

Un liceu din Maramureș a primit Ordinul „Meritul pentru Învăţământ” în grad de Cavaler

Joi, 30 decembrie, preşedintele Klaus Iohannis a decorat, într-o ceremonie care a avut loc la Palatul Cotroceni, mai multe personalităţi civile cu prilejul Zilei Naţionale a României.

Totodată, preşedintele a acordat Ordinul „Meritul pentru Învăţământ” în grad de Cavaler mai multor unităţi şcolare. Printre acestea se află și Colegiul Economic „Pintea Viteazul” Cavnic.

„Colegiului nostru i-a fost conferit de către Președintele României, domnul Klaus – Werner Iohannis, Ordinul „Meritul pentru Învățământ” în grad de „Cavaler”, în semn de apreciere pentru rezultatele importante obținute în procesul de formare intelectuală și umană a tinerelor generații, demonstrând astfel calitatea învățământului preuniversitar românesc. Ceremonia de decorare, organizată cu ocazia Zilei Naționale a României, s-a desfășurat la Palatul Cotroceni, delegația Colegiului nostru fiind formată din doamna director, prof. Beatrix Petric, prof. dr. Borcut Marin, prof. dr. Borcut Crinela și eleva Dezsi Roxana – Alina din clasa a XI-a A.

Suntem onorați și bucuroși că munca noastră, a tuturor, cadre didactice și elevi, a fost răsplătită prin această distincție! Este încununarea muncii noastre, a efortului susținut de peste ani, a tuturor activităților noastre de succes – școlare și extrașcolare. Mulțumim pe această cale tuturor partenerilor noștri educaționali, părinților care ne sunt mereu alături, investindu-și încrederea în noi!”, se precizează pe pagina liceului.

L.C.H.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu