Share
Școala din Săcălășeni a sărbătorit în avans ziua de 1 Decembrie

Școala din Săcălășeni a sărbătorit în avans ziua de 1 Decembrie

Școala Gimnazială din localitatea Săcălășeni a sărbătorit anticipat, astăzi, 25 noiembrie, praznicul închinat Sfântului Apostol Andrei, Ocrotitorul României, și zilei de 1 Decembrie – Ziua Națională a României.

La acest eveniment au participat prof. Veronica Moje, directorul instituției de învățământ, părintele paroh Adrian Dobreanu, care a rostit în deschidere o rugăciune de binecuvântare, autorități locale, cadrele didactice care își desfășoară activitatea în cadrul școlii, elevii și părinții.

Cu acest prilej, elevii pregătiți de cadrele didactice au interpretat poezii și cântări patriotice, iar la final Camelia Dobrican, profesor de religie, a prezentat un PowerPoint care a făcut referire la viața și activitatea Sfântului Apostol Andrei.

În încheiere, dir. prof. Veronica Moje a mulțumit tuturor cadrelor didactice pentru implicare și colaborare și a felicitat pe elevi pentru pregătirea acestor momente artistice.

„Ne bucurăm de această frumoasă inițiativă din partea Școlii Gimnaziale din Săcălășeni, de a cinsti ziua Sfântului Apostol Andrei și 1 Decembrie, Ziua Națională a României. Întotdeauna, Biserica a colaborat cu Școala și cu instituțiile statului. Cu atât mai mult, implicarea elevilor din parohia noastră, dar și din comună, este una mai mult decât lăudabilă. Copiii trebuie să „ridice” mai departe acest drapel al României prin activitățile specifice desfășurate cu ocazia acestor zile istorice de o importanță unica din viața poporului român”, precizează pr. Adrian Dobreanu.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu