Share
S-au prelungit înscrierile și nominalizările la Gala Învățătorilor Maramureșeni

S-au prelungit înscrierile și nominalizările la Gala Învățătorilor Maramureșeni

Veste bună pentru cei care nu au apucat încă să nominalizeze învățătorii creativi ai Maramureșului.

Termenul în care se pot face înscrieri și nominalizări la Gala Învățătorilor din Maramureș s-a prelungit până la 7 iunie 2024.

”Directorii, profesorii și părinții pot nominaliza învățători creativi! Fii parte din Gala Învățătorilor din Maramureș! Fii parte din povestea din 12 iunie 2024! Un eveniment special creat pentru comunitatea învǎțǎtorilor din Maramureş unde încurajăm schimbul de idei și bune practici!

Ești un dascǎl dedicat, ai desfășurat o activitate deosebită și ești dornic să împărtășești din experiența ta şi celorlalți colegi? Înscrie-te pentru a fi nominalizat și vino să fii alături de noi, pe 12 iunie 2024, pentru a celebra excelența în educație și a ne inspira reciproc prin schimb de bune practici și idei inovatoare.Fii alǎturi de noi pentru a te conecta cu alți profesori, pentru a descoperi noi metode de predare și resurse educaționale și pentru a participa la ateliere și sesiuni de dezvoltare profesională. Nu rata șansa de a fi sursă de inspirație pentru toți dascǎlii din Maramureş alǎturi de care creştem generații de elevi”, arată oficialii ISJ Maramureș. Formularul poate fi accesat aici: https://forms.gle/5kZjX54YK6M3UThj6

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu