Share
Prof. Dana Heuberger de la Colegiul „Vasile Lucaciu” Baia Mare se numără printre autorii noului manual de matematică de clasa a șaptea

Prof. Dana Heuberger de la Colegiul „Vasile Lucaciu” Baia Mare se numără printre autorii noului manual de matematică de clasa a șaptea

Baia Mare are dascăli dedicați și foarte valoroși, printre aceștia numărându-se și prof. Dana Heuberger de la Colegiul Național „Vasile Lucaciu” Baia Mare.

Pe lângă materia pe care o predă cu drag și mare pricepere elevilor, doamna profesoară este foarte activă și implicată și când vine vorba de realizarea cărților de matematică. Se numără printre autorii a numeroase manuale și auxiliare, cel mai recent fiind aprobat zilele trecute.

„Am bucuria să vă anunț că manualul de clasa a șaptea de la editura Art Klett, la care am contribuit, a fost aprobat. Se încheie un ciclu pentru mine, deoarece (acum că a apărut acest volum) am publicat cărți de matematică pentru toate clasele de gimnaziu și liceu, de la clasa a cincea și până la clasa a douăsprezecea. Începe unul nou, fiindcă mai am și alte planuri… matematice.

Sunt fericită și recunoscătoare pentru că am avut șansa să fac parte dintr-o echipă atât de valoroasă de profesioniști ca aceasta de acum. Le mulțumesc din toată inima colegilor Marius Perianu, Ștefan Smărăndoiu, Cătălin Stănică și Ioan Balica, pentru dăruirea cu care au lucrat la manual, și editurii Art Klett, pentru încrederea pe care a avut-o în noi.

Am investit în această carte întreaga noastră pricepere de dascăli și multă energie, cu speranța că ea va deveni un instrument de lucru extrem de folositor. De aceea, m-aș bucura ca manualul să ajungă la cât mai mulți elevi și ca ei, împreună cu profesorii lor, să îl găsească nu doar util, ci chiar atractiv și prietenos”, precizează prof. Dana Heuberger.

Felicitări și mult respect!

L.C.H.

Citește și

Doi profesori din Baia Mare – Dana și Cristian Heuberger – printre autorii auxiliarului „Matematică pentru excelență. Clasa a VI-a”


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu