19 decembrie 2013 – La Baia Mare fost inaugurat Atelierul Memorial Gheza Vida - 2 ore în urmă
Două intervenții ale salvamontiștilor maramureșeni în ultimele 24 de ore - 5 ore în urmă
Moș Crăciun, pompierii și dilema de la ISU - 6 ore în urmă
România achită o datorie veche de peste 30 de ani către Statele Unite - 6 ore în urmă
Daruri de la jandarmi pentru copiii unei case de tip familial din Baia Mare - 7 ore în urmă
Jandarmii în vizită la Școala Gimnazială „Vasile Alecsandri” din Baia Mare - 7 ore în urmă
Revoluția Română, 18 decembrie 1989, Timișoara: Ziua tinerilor secerați de gloanțe pe treptele Catedralei - 8 ore în urmă
CS Minaur joacă în deplasare ultimul meci din acest an - 9 ore în urmă
Dansatorii maramureșeni Luca Mădăras Aluaș – Hannah Gomboș, pe prima treaptă a podiumului la Campionatul Național de Clase al României şi la Cupa Mystic - 9 ore în urmă
„Colindăm în Țara Codrului”: Spectacol de colinde la Asuaju de Sus - 9 ore în urmă
La concursul culinar ”Costa”, străinii au apreciat cel mai mult ”dulceața de lapte” maramureșeană
Joia trecută , la Centrul Universitar Nord Baia Mare (CUNBM) a fost semnat acordul de cooperare cu Universitatea AERES din Provincia Flevoland (Olanda), acesta fiind unul dintre rezultatele derulării Proiectului ”FoodChains 4 Europe”. Cu acest prilej a avut loc Concursul culinar studențesc ”Costa” , la care au participat 23 de echipe, alcătuite din studenți băimăreni. Aceștia au prezentat produse inovative, realizate după rețete proprii, sub îndrumarea cadrelor universitare de specialitate de la Centrul Universitar Nord Baia Mare
Experții străini din regiunile partenere în proiectul ”FoodChains 4 Europe”, aflați în Baia Mare, au apreciat cel mai mult produsul ”Dulceață de lapte”, care a fost răsplătit cu un premiu special. Consiliul Județean Maramureș a acordat diplome și premii tuturor participanților și a asigurat o parte din ingredientele necesare concursului .
















