Share
Cursuri suspendate la o clasă de la Școala ”I.L. Caragiale”  din Baia Mare

Cursuri suspendate la o clasă de la Școala ”I.L. Caragiale” din Baia Mare

Ministerul Educației a publicat lista cu instituțiile de învățământ din țară închise parțial din cauza îmbolnăvirilor de sezon. Pe listă se află și Școala ”I.L.Caragiale” din Baia Mare.
“Este vorba despre o clasă de grupă pregătitoare, în care sunt 18 elevi înscriși. Direcțiunea ne-a comunicat faptul că joi procentul absenților depășește 20%, motiv pentru care a fost anunțată Direcția pentru Sănătate Publică. Astfel, s-a recomandat suspendarea cursurilor pentru ziua de vineri, urmând ca azi să se facă lucrări de igienizare a sălii de clasă. Trebuie menționat faptul că elevii absenți nu sunt confirmați cu gripă, ci numai cu viroze, însă decizia s-a luat pentru siguranță” – a declarat Antoaneta Bolchiș, purtătorul de cuvânt al ISJ Maramureș.
Reprezentantul inspectoratului a mai arătat și faptul că suspendarea s-ar putea prelungi și la începutul săptămânii viitoare, în cazul în care situația o va cere – dacă numărul îmbolnăvirilor crește sau dacă se confirmă vreun caz de gripă. În cazul în care situația este favorabilă, copiii se vor întoarce luni la cursuri.

Lasă un comentariu