Share
Cursuri suspendate la o clasă de la Școala ”I.L. Caragiale”  din Baia Mare

Cursuri suspendate la o clasă de la Școala ”I.L. Caragiale” din Baia Mare

Ministerul Educației a publicat lista cu instituțiile de învățământ din țară închise parțial din cauza îmbolnăvirilor de sezon. Pe listă se află și Școala ”I.L.Caragiale” din Baia Mare.
„Este vorba despre o clasă de grupă pregătitoare, în care sunt 18 elevi înscriși. Direcțiunea ne-a comunicat faptul că joi procentul absenților depășește 20%, motiv pentru care a fost anunțată Direcția pentru Sănătate Publică. Astfel, s-a recomandat suspendarea cursurilor pentru ziua de vineri, urmând ca azi să se facă lucrări de igienizare a sălii de clasă. Trebuie menționat faptul că elevii absenți nu sunt confirmați cu gripă, ci numai cu viroze, însă decizia s-a luat pentru siguranță” – a declarat Antoaneta Bolchiș, purtătorul de cuvânt al ISJ Maramureș.
Reprezentantul inspectoratului a mai arătat și faptul că suspendarea s-ar putea prelungi și la începutul săptămânii viitoare, în cazul în care situația o va cere – dacă numărul îmbolnăvirilor crește sau dacă se confirmă vreun caz de gripă. În cazul în care situația este favorabilă, copiii se vor întoarce luni la cursuri.

Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu