Share
Carla Pop, elevă a Școlii profesională Fărcașa, locul II la etapa naţională a Olimpiadei Universul Cunoașterii prin Lectură

Carla Pop, elevă a Școlii profesională Fărcașa, locul II la etapa naţională a Olimpiadei Universul Cunoașterii prin Lectură

Etapa naţională a Olimpiadei Universul Cunoașterii prin Lectură, competiție transdisciplinară pentru elevii din mediul rural (școli gimnaziale), desfășurată în acest an la Galați, a reunit la start 156 de elevi, din 38 de județe ale ţării.

Competiţia, dedicată exclusiv elevilor din mediul rural, îşi propune să asigure egalitatea de şanse la nivelul activităţii de excelenţă, prin valorificarea competenţei de lectură a tuturor elevilor participanți fiind și o bună ocazie de a împărtăşi interesul pentru lectură, pentru cunoaştere şi de a lega prietenii.

Echipajul județului Maramureș compus din Carla Pop, clasa a VIII-a, Școala Profesională Fărcașa (prof. Mezei Monica); Nemeș Dana, clasa a VII-a, Școala Gimnazială „Vasile Berci” Călinești (prof. Nemeș Maria); Bogatu Alesia, clasa a VI-a, Școala Gimnazială „Dragoș Vodă” Moisei (prof. Coman Ileana); Tomoiagă Antonia, clasa a V-a, Școala Gimnazială Vișeu de Jos (prof. Tomoiagă Anca), a obținut premiul al doilea, informează pagina comunei Fărcașa.

Felicitări tuturor!


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu