Share
Încă o sărbătoare importantă: Are loc Festivalul Gulașului duminică la Ocna Șugatag. Vezi care este programul manifestărilor, care sunt artiștii care vor cânta

Încă o sărbătoare importantă: Are loc Festivalul Gulașului duminică la Ocna Șugatag. Vezi care este programul manifestărilor, care sunt artiștii care vor cânta

Încă o sărbătoare importantă! Are loc Festivalul Gulașului duminică, la Ocna Șugatag. Vezi care este programul manifestărilor, care sunt artiștii care vor cânta pe scena așezată la acest eveniment!

În preziua evenimentului, în 4 septembrie, la orele serii, va avea loc un program muzicală de discotecă, începând cu ora 18.00, care va fi asigurat de DJ Adi Orga, spun reprezentanții adminitrației locale.

„Duminică 5 septembrie vă invităm la Festivalul Gulașului. Festivalul are loc în localitatea Ocna Șugatag zona Târgului, unde bucătari amatori și profesioniști se întrec în prepararea celui mai gustos gulaș. După degustarea bucatelor are loc premierea câștigătorului, iar mâncarea trebuie musai „udată” cu horincă”, este mesajul organizatorilor.

Duminică 5 septembrie totul va începe la ora 11.00 cu pregătirea gulașului. La ora 13.00 va începe programul artistic la ora 15.00 va avea loc degustarea gulașului și premierea. Vor evolua pe scena festivalului Maria și Mihai Nemeș, Mihaela Nemeș, Ionuța Denisa Bud, Adelina Mihăilă, Lenuța Anișoara Cupcea, Iulia Ioana Hojda, Ansamblul Mugurelul din Sighetu Marmației și Ansamblul Coconii din Breb. Prezentarea și întreținerea atmosferei va fi asigurată de DJ Adi Orga.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu