Share
Idee nouă în Maramureș: Microbiștii din Groși pot urmări cele mai importante meciuri de la Euro 2020 pe terenul de fotbal din comună (FOTO)

Idee nouă în Maramureș: Microbiștii din Groși pot urmări cele mai importante meciuri de la Euro 2020 pe terenul de fotbal din comună (FOTO)

O idee absolut minunată a fost pusă în practică în comuna maramureșeană Groși. Iubitorii fotbalului au ocazia să vadă fazele superioare ale Campionatului European de Fotbal în aer liber pe stadion.

Mai exact, microbiștii din localitate pot urmări împreună, în comunitate, semifinalele competiției și, cel mai probabil, și finala, pe terenul de fotbal din comună. Prima seară a fost un succes, după cum se vede.

„Semifinala Italia-Spania a strâns pe terenul de fotbal din localitatea Groși zeci de persoane dornice de a vedea prima proiecție în aer liber a unui meci de fotbal în comuna noastră. Ne-am bucurat nespus de mult să vedem că au răspuns „prezent” invitației noastre persoane din întreaga comună, indiferent de vârstă.

Azi de la ora 22:00 o să repetăm activitatea de aseară, astfel vă invităm la terenul de fotbal din Groși pentru a viziona împreună semifinala Danemarca-Anglia, un meci care se anunță foarte interesant. Adresăm mulțumiri persoanelor care au făcut posibilă realizarea acestei activități: Doamnei Sălăjan Ani, care ne-a oferit materialul pentru ecran, domnului Nedeș, care ne-a sprijinit în realizarea ecranului de proiecție, prietenului nostru Goja Alex, care ne-a sprijinit cu realizarea trasmisiei, prietenului nostru, Ionuț Caraba, “director” de sunet și imagine și angajaților primăriei Groși. Vă așteptăm în număr cât mai mare!”, arată reprezentanții administrației locale din Groși.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu