Share
Exclusiv DirectMM: Despre fascinația magiei din viața noastră: Băimăreanul Andrei Babici sau artistul care împletește talentele! „Decembrie, începutul magiei”!

Exclusiv DirectMM: Despre fascinația magiei din viața noastră: Băimăreanul Andrei Babici sau artistul care împletește talentele! „Decembrie, începutul magiei”!

Exclusiv DirectMM! Despre fascinația magiei din viața noastră: Băimăreanul Andrei Babici sau artistul care împletește talentele! „Decembrie, începutul magiei”!

Pe Andrei Babici, în vârstă de 28 de ani, îl cunoaștem de mult timp. Băimăreanul împletește cu succes magia cu pictura și comedia. A căpătat o bogată experiență în ambele domenii, iar scopul său este “să picteze”, în continuare, atât comedie, cât și magie.

„Magia înseamnă viață în primul rând. Dacă ar fi să avem o lună calendaristică de început al Magiei, cu siguranță ar fi decembrie. Primul număr de magie pe care l-am văzut pentru prima dată, nu a fost un număr cu o bilă sau cu o monedă sau cu un pachet de cărți de joc, a fost atunci când a nins pentru prima dată. Cu trecerea timpului, chiar și vedetele au gustat din magia mea sa zic asa, vedete precum Ami, Alina Eremia, Carla’s Dreams etc. Cred că Românul ar trebui să aprecieze mai mult ceea ce are. Chiar cred că țara noastră este un loc colorat și magic. Important e să încerci să fii fericit oriunde te-ai afla. Consider că poți face și acasă o grămadă de lucruri frumoase. Momentan locuiesc în România, Baia Mare”, arată Andrei Babici într-un interviu pentru DirectMM.ro.

Anul acesta lui Andrei i s-a îndeplinit un vis. A reușit să pună în scenă propria sa viziune de spectacol. „Eu sincer mă simt tot mai norocos pe zi ce trece, în ciuda propriei leni, cred, că tot ce se poate crea prin niște iluzii prin niște vorbe prin orice detaliu care pare nesemnificativ, ne poate aduce cu adevărat ceea ce căutăm noi, fiecare în parte. Astăzi sunt aici, nu pentru că sunt eu special, nu pentru că am muncit, nu pentru că m-am antrenat, nu pentru că am făcut un mod de viață dintr-o pasiune, nu pentru că nu mi-am dormit nopțile, nu pentru că m-am simțit de foarte multe ori singur și rătăcit, nu pentru eșecurile mele, nu pentru renunțările mele, nu pentru ceva din toate cele ce le credem mulți dintre noi în general… Astăzi sunt aici pentru că viața ne alege. Viata, Universul, Dumnezeu! Astăzi sunt aici pentru că eu cred și într-o predicție, numită destin. Astăzi suntem aici, și acum. După toate cele spuse vă întreb pe voi, ce oare este Magia? Oricât ai vrea de multe ori, oricât ți-ai dori, oricât vei munci, nu vei putea tot timpul! Iar din această cauză sunt conștient că nu mă voi putea revanșa niciodată cu adevărat! Tot ce ați văzut aici, toată nebunia mea, tot curajul meu inconștient, toată șansa mea, toată viziunea mea despre frumos, totul este dedicat părinților mei. Poate e pentru prima dată când le-am mulțumit cu adevărat!”, arată Andrei.

„Orice om poate să facă ceva, atât timp cât are răbdarea necesară pentru acel ceva. Visele devin realitate! Să credeți în Magia vieții! Am așteptat câțiva ani ca să pot să creez și să regizez propriul spectacol! Nu îmi vine să cred că este real, că oamenii au venit și au făcut parte din visul meu… Îmi amintesc cum mă imaginam nopți întregi pe scene! mă gândeam cum să leg atâtea elemente, pentru ca totul să fie cât mai complex și cât mai frumos. Stresul și emoțiile au atins cote maxime, dar a meritat! Ce am trăit înainte de show și chiar în timpul acestuia nu poate fi descris în cuvinte, niciodată! Am reușit să combin magia, pictura, muzica, dansul, acrobația, teatralul, poezia și emoția! Art & Magic by Andrei Babici este una din amprentele mele în această lume! Mulțumesc Viață, mulțumesc familie, prieteni și oameni! Tot din ce am creat aici atât cu magie cât și cu culoare, este un cadou pentru părinții mei!”, mai mărturisește Andrei.

El ne-a împărtășit și cum se simte pe scenă. „Vreau să simțiți ce simte un om care și-a urmat visele, fără șansa vieții, nu aș fi reușit. Cam asta e înainte de spectacole, când sunt în fața voastră, când suntem împreună. Simți fiorii și lacrimile de bucurie, simți iubire dar și frică de eșec, simți tot ceea ce este real. Să simți un mare stres oricât de pregătit ai fi, să încerci să gestionezi totul ca să fie cât mai frumos, complex, amuzant, să intuiești, să dăruiești tot ce ai mai bun în acele momente”, descrie Andrei.

Artistul și-a continuat mărturisirea. „Să îți coordonezi vorba cu tot ceea ce ești dar să fi și atent în jurul tău să poti să reacționezi instant, să poți să depășești ceva ce nu credeai că se poate depăși, să simți cum ești una cu energia spectatorilor și cu scena, să simți că nu esti acolo dar totuși ești. Sunt atât de multe lucruri care se întâmplă deodată în sufletul meu, în mintea mea și în corpul meu. Asta e o mică definiție, dar ceea ce este cu adevărat important este dăruirea. Am dăruit tot ce am putut în acele clipe. În schimb, am primit un mare dar, un dar neprețuit. Am cunoscut niște oameni a căror povești de viață au inspirat și vor inspira mulți ani de acum înainte. Sunt oameni speciali care au demonstrat că Magia Vieții există și că noi prin exemplul lor ar trebui să credem mai mult în ea. Eu vă îndemn să ne bucurăm mai mult cu adevărat și să ne amintim să iubim. Ce șansă a omenirii, să fim! Magia reprezintă reala comunicare dintre oameni!”, explică Andrei. L-am rugat pe Andrei, care este mândru de originile sale, să recomande ceva celor care vor să ne calce pragul. „La mulți ani, români! La mulți ani, România! M-aș bucura ca turiștii să ajungă prin cât mai multe locuri din Maramureșul nostru. Chiar au ce vedea! Cu prima ocazie va apărea și marele meu spectacol. Fiți pe fază! Mulțumesc mamă, tată, familie, prieteni. Cu stimă și iubire, al vostru, Andrei Babici”, arată artistul pentru DirectMM.ro.

C.Ț.

Citește și

Exclusiv: Andrei Babici, băimăreanul care împletește comedia și magia cu pictura: „Mă simt binecuvântat să pot să pictez comedie și magie” (VIDEO ȘI FOTO)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu