Share
Din nou “din suflet pentru suflete”: Chef Vasile Hotca a gătit, la Bisericuța din Lemn, încă 180 porții cu mâncare pentru nevoiașii din Baia Mare (FOTO)

Din nou “din suflet pentru suflete”: Chef Vasile Hotca a gătit, la Bisericuța din Lemn, încă 180 porții cu mâncare pentru nevoiașii din Baia Mare (FOTO)

Zilele trecute, a avut loc o nouă acțiune de suflet la Bisericuța de Lemn din centrul municipiului Baia Mare (Parohia Ortodoxă „Sfântul Iosif Mărturisitorul”).

La cantina centrului social multifuncțional, se gătește, în fiecare duminică, mâncare pentru cei mai puțin norocoși. Cum trăim vremuri diferite, masa caldă se oferă la pachet beneficiarilor, iar dat fiind faptul că se apropie praznicul Nașterii Domnului, preparatele sunt de post.

Exact ca și în 13 decembrie, masa caldă a fost gătită de chef Vasile Hotca, cunoscut pentru implicarea sa în diverse acțiuni sociale. Și de această dată, au fost alături de el, gazdele primitoare de la Parohiei Ortodoxe “Sfântul Iosif Mărturisitorul”, care oferă sprijin celor aflați în nevoi, dar și prietenii din campania “Din suflet pentru suflete”.

Și de această dată, chef Vasile Hotca a gătit aproximativ 180 porții de mâncare. Acestea au fost introduse în caserole și oferite beneficiarilor de servicii de asistență socială ai Asociației Filantropice “Sfântul Iosif Mărturisitorul” care funcționează pe lângă Bisericuța din Lemn. Asistații social au fost încântați de sprijinul primit în aceste vremuri grele și au mulțumit binefăcătorilor lor.

C.Ț.

Citește și

Din suflet pentru suflete: Chef Vasile Hotca a gătit, la Bisericuța de Lemn din Baia Mare, peste 180 de porții de mâncare pentru nevoiași (VIDEO ȘI FOTO)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu