Share
Deți Iuga, artistul de renume al folclorului maramureșean, va fi prezent la concertul „65Aniversar” al Ansamblului Folcloric Național „Transilvania”

Deți Iuga, artistul de renume al folclorului maramureșean, va fi prezent la concertul „65Aniversar” al Ansamblului Folcloric Național „Transilvania”

Mai este puțin timp până la concertul „65Aniversar” al Ansamblului Folcloric Național „Transilvania”. Artiști de renume vor încânta publicul prezent. Printre aceștia se numără și Deți Iuga.

„Ne bucurăm să vă anunțăm că Deți Iuga, artist de renume al folclorului maramureșean, va fi prezent la concertul „65Aniversar” al Ansamblului Folcloric Național „Transilvania”, în data de 17 martie 2024.

Originar din Săliștea de Sus, Deți Iuga a impresionat publicul cu calitățile sale vocale deosebite și repertoriul inedit, adunând numeroase vizualizări într-un scurt timp. Muzica a fost întotdeauna o parte importantă din viața sa, iar după o pauză impusă de munca în străinătate s-a întors la rădăcinile și tradițiile sale, impunându-şi stilul original în cântecele pe care le-a compus. Nu ratați șansa de a-l asculta live!”, transmit reprezentanții Ansamblului Transilvania.

Bilete se pot achiziționa de la sediul Ansamblului „Transilvania” (Baia Mare, bd. Traian) sau online de pe linkurile iaBilet.ro atașate mai jos.

Abonament pentru cele trei zile de concert, aici – https://www.iabilet.ro/bilete-baia-mare-65-aniversar…/

L.C.H.

Citește și

Dan Daniel, maestrul viorii, ne va încânta în cadrul concertului „65Aniversar” al Ansamblului „Transilvania”


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu