Share
Cele mai frumoase insule din Thailanda

Cele mai frumoase insule din Thailanda

Agențiile de turism vin mereu în întâmpinarea clienților cu cele mai atractive Oferte city break atunci când timpul acestora este limitat, dar și cu oferte de vacanță pe litoralul românesc sau pe litoral extern.

Cei care își doresc un concediu de vis au posibilitatea de a alege să plece în Vacante exotice, iar una dintre cele mai interesante destinații este fără doar și poate Thailanda, o țară care are multe insule fabuloase. În continuare vă prezentăm câteva dintre cele mai frumoase insule din Thailanda pentru a alege destinația de vacanță.

Phuket

Phuket este cea mai renumită insulă a Thailandei. Aici cât vedeți cu ochii, aveți parte doar de peisaje romantice. O plimbare spre nord-estul insulei vă oferă posibilitatea de a admira priveliștile spectaculoase cu insulele carstice din golful Phang Nga. Dacă vreți să plecați cu toată familia în Phuket, există mai multe parcuri acvatice și acvarii unde vă puteți distra cu toții, sau puteți sta la plajă.

Koh Samui

Koh Samui este a doua cea mai mare insulă a Thailandei și are orașe fermecătoare și plaje spectaculoase. Există multe locuri interesante de văzut pe această insulă precum Marele Templu al lui Buddha (cunoscut și că Wat Phra Yai) din nordul insulei, sau Wat Plai Laem care se află de asemenea în zona de nord a insulei. Viața de noapte de pe insulă este animată.

Ko Mak

Ko Mak este o insulă diferită față de cele prezentate anterior pentru că aici majoritatea pământului este deținut de către familiile de pe insulă. Nu veți găsi baruri și restaurante pe plaje, însă există foarte multe lucruri de făcut. De exemplu vă puteți plimba cu bicicleta, puteți vizita plantațiile de arbori de cauciuc și plantațiile de cocotieri când nu stați la plajă. Hotelurile sunt mici și simple și pot fi incluse fără probleme în categoria boutique ieftin. Cu toate acestea, cei care își doresc o destinație de vacanță exotică dar foarte liniștită, pot alege cu încredere insula thailandeză Ko Mak.

Koh Phangan

Koh Phangan este una dintre cele mai frumoase insule thailandeze iar pentru cei care își doresc să aibă parte de distracții și de viață de noapte, reprezintă alegerea ideală. Insula are însă multe de oferit în afară de viața de noapte, iar aici ne referim la plajele cu adevărat spectaculoase precum Chaloklum Beach, și la peisajele impresionante. Cascada Phaeng este unul dintre cele mai impresionante obiective turistice de vizitat pe această insulă.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu