Share
Campioana Ania Monica Caill, ambasadoarea pârtiei olimpice din Borșa!

Campioana Ania Monica Caill, ambasadoarea pârtiei olimpice din Borșa!

Campioana Ania Monica Caill, ambasadoarea pârtiei olimpice din Borșa!

„Cea mai bună pârtie pentru cea mai bună schioare!”, arată primarul orașului Borșa, Sorin Ion Timiș, care vine cu o veste minunată.

O mare campioană de schi, Ania Monica Caill, este, începând de acum, ambasadoare a pârtiei olimpice din orașul Borșa. Așadar va promova prin acțiunile sale orașul maramureșean.

„Pârtia Olimpică avem la Borșa și avem ca promotoare una dintre cele mai bune sportive din România. Ania Monica Caill, cea mai buna schioare de viteza a României (super G și Down Hill), prezentă în Top 100 mondial, va promova pârtia noastră. Inițial a venit ca sportivă în concurs la Campionatul Național de Schi Alpin – Borșa 2023, iar acum revine ca ambasadoare pentru Pârtia Olimpică!”, arată primarul orașului Borșa.

Ania Monica Caill (n. 24 octombrie 1995, Limoges, Franța) este o schioare alpină de origine franceză, care concurează la nivel internațional pentru România. Ea a reprezentat România la Jocurile Olimpice de iarnă din 2014 la probele de schi alpin. Caill a concurat inițial pentru Franța, câștigând campionatele franceze la categoria ei de vârstă în 2011. Ea a trecut la echipa României în iunie 2012 invocând lipsa de oportunitate pe care o avea în echipa Franței care urma să concureze la Soci. Are voie să concureze pentru România pentru că este țara în care s-a născut mamei ei. Caill este înscrisă la clubul Corona Brașov unde îl are ca antrenor pe Ionuț Achiriloaie.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu