Share
Bucătăria socială a primit binecuvântarea PS Iustin!

Bucătăria socială a primit binecuvântarea PS Iustin!

Bucătăria socială a primit binecuvântarea PS Iustin!

Vineri, 17 martie, cu ocazia prăznuirii Sfântului Alexie, Omul lui Dumnezeu, a avut loc un eveniment special.

Preasfințitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureşului și Sătmarului a binecuvântat Bucătăria Socială „Sfântul Alexie, Omul lui Dumnezeu” și Food-Truck-ul „Gogoși pe roți”. Acest eveniment a debutat cu o rugăciune de mulțumire adusă lui Dumnezeu pentru toate binefacerile Lui, rostită de către Preasfințitul Părinte Iustin.

De asemenea, în semn de mulțumire pentru sprijinul acordat în realizarea bucătăriei sociale a Asociației Filantropia Maramureșeană, Preasfințitul Părinte Episcop Iustin a conferit o serie de distincții reprezentatului IOCC (International Orthodox Christian Charities), Alexandra Mararu și Federației Filantropia, reprezentată de preacucernicul părinte Ciprian Ioniță în calitate de președinte și consilier patriarhal al Sectorului Social-Filantropic.

Bucătăria socială „Sfântul Alexie, Omul lui Dumnezeu” a Asociației Filantropia Maramureșeană a fost finanțată cu sprijinul IOCC prin Federația Filantropia a Patriarhiei Române, arată Pr. Adrian Morar, Referent în cadrul Sectorului Social-filantropic și Misionar al Episcopiei Maramureșului și Sătmarului.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu