Share
Un maramureșean de 16 ani și-a scos prietenii minori la plimbare cu mașina în miez de noapte

Un maramureșean de 16 ani și-a scos prietenii minori la plimbare cu mașina în miez de noapte

Azi-noapte, în jurul orei 03.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Poienile de sub Munte au oprit, în trafic, pentru control, pe raza localității Poienile de sub Munte, un autoturism marca Land Rover, fără plăcuțe de înmatriculare.

La volan se afla un tânăr de 16 ani, iar în calitate de pasageri alți trei minori cu vârste între 15 și 17 ani, toți patru (doi băieți și două fete) domiciliaţi pe raza județului Maramureș.

Tânărul de la volan a declarat polițiștilor de frontieră că a împrumutat mașina de la o cunoștință ca să-și ducă prietenii la o plimbare, bineînțeles nu credea ca va fi oprit de către polițiștii de frontieră și oricum nu i se pare că a făcut ceva grav.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conform Codului Penal, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu