Share
Polițiștii maramureșeni au donat sânge cu ocazia sărbătorii Sfântului Nicolae

Polițiștii maramureșeni au donat sânge cu ocazia sărbătorii Sfântului Nicolae

Sângele nu poate fi fabricat sau cumpărat, ci poate fi obţinut doar prin donare benevolă, iar prin contribuţia fiecăruia dintre noi putem ajuta persoanelor care se află în nevoi.

În mod constant, polițiștii maramureșeni reacționează la nevoia de sânge din spitale, astfel, astăzi, 06 decembrie, o zi cu însemnătate aparte, aceștia au făcut o faptă bună, sprijiniți de Centrul de Transfuzie Maramureș, printr-o acțiune de donare de sânge organizată la sediul Inspectoratului de Poliţie.

Alături de conducerea unităţii, un număr mare de poliţişti au dat curs acestei iniţiative, dovedind faptul că oamenii legii sunt alături de cetăţeni nu doar prin măsurile menite să le crească siguranţa ci şi prin gesturi de suflet, menite să contribuie la creşterea şanselor de supravieţuire sau vindecare a persoanelor care depind de transfuzii de sânge.

Pentru cei care trec prin momente grele în acest an, Moș Nicolae nu le-a adus doar cadouri în cizmulițe, ci și poate un strop de speranță din partea polițiștilor maramureșeni.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu