Share
Pe Mesteacăn, cad tirurile precum popicele

Pe Mesteacăn, cad tirurile precum popicele

Tir răsturnat. Ieri, încă un autotren (înmatriculat în Republica Moldova), s-a răsturnat pe Mesteacăn, la urcare dinspre Dej spre Baia Mare. Tirul încă nu fusese repus pe roți în prima parte a zilei de astăzi. În urmă cu două săptămâni, pe Mesteacăn se răsturnase un TIR cu număr din Moldova noastră.

Traversare cu ghinion. Dar nici în municipii nu a fost tihnă. Ieri după masă, pe strada Păltinişului din Baia Mare, o minoră de 12 ani  traversa strada în fugă prin loc nepermis. A fost surprinsă și accidentată de un autoturism, condus de o băimăreancă de 33 de ani. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

S-a răsturnat pe plafon, dar e bine mersi. Mai pe seară, un bărbat conducea prin Sighetu Marmaţiei înspre Vadu Izei. La o curbă periculoasă la dreapta, a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un taluz de pământ, după care s-a răsturnat pe plafon. Din fericire, bărbatul nu a suferit leziuni grave. În ambele cazuri poliţiştii continuă cercetările.

Foto: Marian Botiș, Ionuț Micu (Radare Maramureș)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

2 Comentarii în această postare

 1. Nu vi se pare ca titlul e cam cinic!
  Umor de prost gust!Daca cel care scrie articolul era in acel tir …..cred ca vedea altfel situatia
  Cred ca si satira are limite in cazul accidentelor rutiere.

  Răspunde
  • Gagniuc Ananei

   E discutabilă observația dvs. Titlul ar fi fost cinic dacă la vreunul din cele trei tiruri răsturnate în aproximativ o lună ar fi fost victime sau pagube semnificative. Din fericire, nu a fost așa. Cred că și cei din tir privesc acum cu mai multă detașare întâmplarea.

   Răspunde

Lasă un comentariu