Share
Două zile negre pe șosele, cu morți și răniți în accidente

Două zile negre pe șosele, cu morți și răniți în accidente

Joi și vineri au fost două zile negre pe șoselele din țară, înregistrându-se mai multe accidente grave, soldate cu morți și răniți.

Trei persoane au murit și una a fost rănită grav vineri seară, într-un accident petrecut în zona localităţii sibiene Hosman, pe DJ 196 (foto stânga). Evenimentul rutier a fost provocat de un tânăr şofer de 19 ani, care a intrat  în viteză cu autoturismul pe contrasens,e, izbindu-se de o altă mașină. Rănitul e un adolescent de 16 ani. O persoană a murit și alte patru au fost rănite în urma unui accident petrecut joi seara în Sânmihaiu Almaşului, județul Sălaj. Două mașini s-au ciocnit frontal. Pentru doi răniți – un adult și un copil – a fost nevoie de intervenţia pompierilor spre a fi descarcerați.

Un alt accident grav s-a produs joi dimineaţă, pe DE 584, în judeţul Brăila, între un autoturism şi un TIR (foto mare). În urma impactului a rezultat decesul şoferului autoturismului şi vătămarea corporală a unei pasagere, în vârstă de 31 de ani.

Patru elevi cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani au fost răniţi, joi dimineaţa, după ce maşina în care se aflau a lovit o căruţă şi apoi s-a răsturnat pe drumul judeţean 208 C, în localitatea Vorona, din judeţul Botoşani (foto dreapta). În momentul producerii accidentului, cei patru – şoferul de 18 ani, doi pasageri de 16 ani şi unul de 15 ani – se îndreptau spre Liceul „Ştefan cel Mare” din Vorona. Maşina acestora a lovit violent o căruță care a ieşit de pe un drum secundar fără să se asigure. Căruţa a fost ruptă în două, însă căruţaşul, în vârstă de 20 de ani, nu a fost rănit.

Sursa: Agerpres


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Publicat în:

Lasă un comentariu