Share
Contrabandiștii nu se odihnesc nici în weekend

Contrabandiștii nu se odihnesc nici în weekend

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au confiscat în ultimele 24 de ore peste 15.000 de pachete cu țigări ucrainene. E limpede că alde contrabandiștii nu se odihnesc nici măcar în weekend.

Azi dimineață, polițiștii de frontieră au oprit în trafic, pentru control, în Halmeu, două mașini conduse de cetățeni maghiari. Într-un autoturism s-au găsit dosite, într-un loc special croit în banchetă, 680 de pachete cu țigări. În cealaltă mașină polițiștii au găsit țigări – 1760 de pachete – tot în locuri special amenajate, cum se zice, în bord și în bara din spate.

Tot azi dimineață s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu un cetățean maghiar. Luându-i mașina la puricat, polițiștii de frontieră au găsit în rezervor 600 de pachete cu țigări ucrainene.

În fine, ieri un echipaj din cadrul Sectorului PF Brodina, structură care ține și ea de ITPF SIghet, a observat mai mulți bărbați care transportau colete de la graniță către interior, încercând să le încarce într-un autoturism de teren. Polițiștii de frontieră au dat să-i rețină pe contrabandiști, dar aceștia au tulit-o. 12.420 de pachete cu țigări ucrainene au lăsat în urmă. Le-au confiscat polițiștii, că doar nu le puteau lăsa de izbeliște.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu