Share
”Afacerea contrabanda”, un serial fără sfârșit

”Afacerea contrabanda”, un serial fără sfârșit

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au confiscat, de joi încoace, peste 7.300 de pachete cu țigări de contrabandă, în valoare de 85.000 de lei.

Noaptea trecută, în PTF Siret a fost prins un român care voia să intre în țară cu 170 de pachete cu țigări ucrainene pe care le dosise prin mașină. Marfa, în valoare de 230 de lei, a fost confiscată, iar șoferul a luat o amendă de 5.000 de lei.

La Bogdan Vodă, joi, polițiștii de frontieră au găsit în portbagajul mașini unui maramureșean de 49 de ani 300 de pachete cu țigări de contrabandă, în valoare de 3.500 de lei.

Vineri, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Valea Vișeului, în timpul unei misiuni specifice, au descoperit 9 colete care conțineau țigări de proveniență ucraineană. Baxurile au fost transportate la sediul sectorului, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 4.400 de pachete cu țigări, în valoare de 52.000 de lei. Acum se fac verificări pentru găsirea celor implicați în contrabandă. Tot vineri, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Vicovu de Sus au descoperit 5 colete conținând 2.490 de pachete cu țigări ucrainene, în valoare de 29.200 de lei. Și în acest caz se fac cercetări pentru găsirea contrabandiștilor.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu