Share
Actualizare: Scandal cu urmări grave: Un bărbat din Borșa și-a agresat soția, după care a încercat să se sinucidă. Ambii au fost internați

Actualizare: Scandal cu urmări grave: Un bărbat din Borșa și-a agresat soția, după care a încercat să se sinucidă. Ambii au fost internați

Scandal cu urmări grave într-o locuință din orașul maramureșean Borșa. O femeie a fost agresată de propriul soț în creierii nopții. Ambii soți au ajuns la Spitalul Județean „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare cu leziuni fizice.

În fapt, în dimineața de 25 ianuarie 2021, în jurul orei 03.05, Poliția Borșa a fost sesizată, prin apelul de urgență 112, despre comiterea unei agresiuni într-o locuință din oraș.

„Din primele cercetări a reieșit că o femeie, în vârstă de 41 de ani, ar fi fost agresată fizic de soțul ei, în vârstă de 62 de ani. În urma evenimentului, ambele persoane au suferit leziuni fizice și au fost transportate la Spitalul Județean din Baia Mare.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, care efectuează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, urmând ca, după efectuarea unei constatări medico-legale, să se stabilească competența de continuare a cercetărilor”, au declarat reprezentanții IPJ Maramureș. Vom reveni cu detalii!

ACTUALIZARE – „La data de 25 ianuarie 2021, în jurul orei 03.00, Poliţia oraşului Borşa a fost sesizată telefonic de către o persoană care a comunicat că la locuinţa unei familii a avut loc un conflict, iar soţul şi-a agresat soţia, apoi a încercat să se sinucidă aplicându-şi o lovitură în piept cu un corp înţepător cel mai probabil un cuţit.

Atât victima cât şi agresorul prezentau leziuni, astfel că au fost transportaţi de urgenţă la o unitate sanitară pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare.

Întrucât pe baza primelor informaţii s-a apreciat că rezultă indicii rezonabile privind comiterea unei posibile tentative la infracţiunea de omor, în condiţiile săvârşirii unei infracţiuni de violenţă în familie, s-a înregistrat un dosar penal în care a fost începută urmărirea penală „in rem” sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute de art. 32 alin.1  Cod penal raportat la art. 188 alin. 1 Cod penal cu aplicarea art. 199 alin.1 Cod penal, iar urmărirea penală este efectuată de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş. În prezent se efectuează cercetarea locului faptei şi se desfăşoară activităţi necesare identificării şi audierii persoanelor care au cunoştinţă despre împrejurările comiterii faptei”, au arătat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

C.Ț.

Foto – arhivă

Lasă un comentariu