Share
Accidente în cascadă pe ditamai bulevardul (GALERIE FOTO)

Accidente în cascadă pe ditamai bulevardul (GALERIE FOTO)

Două accidente s-au petrecut de dimineață  în Baia Mare, pe bulevardul București, în zona vechii tipografii. Unul a fost cu victime –  o persoană rănită, plus un semafor avariat (foto sus) -, celălalt doar cu pagube materiale. Și un altul la intersecția străzii Victoria cu Valea Roșie.

O femeie care conducea un SUV pe bulevardul Republicii,  a pătruns în intersecție  pe culoarea roșie a semaforului electric și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar pe bulevardul București de un bărbat.  Ca urmare a impactului, un pasager din autoturismul condus regulamentar  a fost rănit și transportat la spital. Totodată, a fost avariat semaforul, care nu a funcționat o perioadă, fiind nevoie de dirijarea traficului de către polițiști.

Al doilea accident s-a produs la distanță mică (în spațiu și timp) de primul, tot pe bulevardul București, în zona intersecției cu strada Cosmonauților (În apropiere de Center). Un șofer a efectuat un viraj de întoarcere, încălcând marcajul dublu continuu și  lovind o altă mașină. Din fericire nu au fost victime, șoferul vinovat scăpând cu o amendă.

Iar ziua neagră pare a continua. După ce pe rețelele de socializare a mai fost postat un accident – de pe strada Victoriei – comentariile au căpătat accente de umor amar: ”asteptăm încă 20 de minute, sa mai pună careva alt accident” ● ”Să îl cheme cineva pe Preafericitul Daniel  să facă o rugăciune și o feștanie pentru Baia Mare…văd ca a intrat dracii în toți” ● ”Fraților, eu azi nu ies cu mașina în oraș … E zi neagră în trafic”.

Foto: Carla Diana Lăpușan, Cristian Gherghel, Răzvan Avram, Carbonica Baia Mare (Radare Maramureș)

Publicat în:

2 Comentarii în această postare

 1. Daca nu sunt fabrici unde sa lucreze iar strandul e distrus,baimareanul nervos se plimba pe b-dul Bucuresti si face accidente.

  Răspunde
  • A mai fost un accident cam pe la ora 13.20 pe zona Meda .
   Ar fii foarte benefic daca s-ar trăsa odată liniile de delimitarea a benzilor pe toate porțiunile care au fost reparate, la intersecția de pe republici mereu se fac 4 benzi in loc de 3 si se circula chiar si pe contra sens ,cel puțin 2 masini erau sa se frece una de alta … Nu mai inteleg oameni din orașul ăsta, aveam mereu impresia ca in BM sunt cei mai buni șoferi dar e dezastru ce se intampla

   Răspunde

Lasă un comentariu