Share
Webinarii organizate de Camera de Comerț și Industrie Maramureș; Vezi când vor avea loc

Webinarii organizate de Camera de Comerț și Industrie Maramureș; Vezi când vor avea loc

Camera de Comerț și Industrie Maramureș va organiza, în perioada 14 – 29 octombrie, în colaborare cu specialiști în domeniul protecției mediului/gestiunea deșeurilor, al muncii/SSM, respectiv al fiscalității, 3 webinarii ce vor fi adresate atât comunității de business cât și publicului general interesat de tematica abordată în cadrul acestor sesiuni de informare.

Calendarul webinariilor este următorul:

  • 14 octombrie – ”NOUTĂȚI LEGISLATIVE ÎN DOMENIUL GESTIUNII DEȘEURILOR”. Prezintă Claudia Simion și Marcela Mateaș. Participare online, pe platforma ZOOM;
  • 21 octombrie – ”NOUTĂȚI LEGISLATIVE ÎN DOMENIUL RELAȚIILOR DE MUNCĂ / SECURITĂȚII ȘI SĂNĂTĂȚII ÎN MUNCĂ”. Prezintă Marcel Cânța și Costel Borca. Participare online, pe platforma ZOOM;
  • 29 octombrie  – ”NOUTĂȚI ȘI ABORDĂRI FISCALE”. Prezintă: Adrian Bența, consultant fiscal și auditor financiar. Această acțiune se va desfășura în sistem hibrid (onlineși cu participare directă).

Evenimentele online se vor desfășura într-o manieră interactivă, sub forma unor sesiuni de întrebări și răspunsuri. Sunt recomandate și încurajate intervențiile participanților și discuțiile libere.

Detalii despre înscrierea la aceste webinarii se pot obține la Camera de Comerț și Industrie Maramureș, telefon: 0262-221510, e-mail cci_mm@ccimm.ro sau accesând site-ul instituției camerale: www.ccimm.ro/evenimente-ccimm/.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu