Share
Cum votăm TIRI la finala națională a Eurovision

Cum votăm TIRI la finala națională a Eurovision

La finala națională a Eurovision, câștigătorul va fi desemnat doar de votul publicului. Fără partipriurile vreunui juriu de specialitate, reprezentantul Maramureșului are șanse de a se impune, dacă noi îl vom susține nu doar cu sufletul, ci și cu votul.

Iată ce precizează regulamentul în privința modului de votare, ”Începând cu mesajul „START VOT”, telespectatorii vor putea vota de pe acelaşi număr de telefon pentru una sau pentru mai multe melodii, dar numai o singură dată pentru fiecare melodie, astfel:
a) prin sms trimiţând un mesaj text cu numărul de concurs al piesei preferate;
b) prin apel vocal, tastând numărul de concurs al piesei preferate”.

Se poate vota doar după ce în transmisia TVR se anunță deschiderea liniilor telefonice, moment marcat de semnalul ”Start vot!”, timp de 60 de minute, până când se va da semnalul „Stop vot”.

Pentru a-l vota pe TIRI, trebuie trimis la numărul 1264 un sms cu textul 02, sau trebuie apelat numărul 1264, tastând apoi 02. Numărul este valabil în reţelele Orange, Telekom şi Vodafone.

”Dacă vrei să reprezint România la Lisabona și să aduc lumea mai aproape de cultura muzicală românească, duminică, voteaza-mă, voi fi numărul 02 în concurs” –  e apelul lui Tiri de pe pagina sa de facebook.

Votăm pentru Tiri, votăm pentru Maramureș și pentru România!


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu