Share
Concert caritabil „Poveste de iarnă”. Banii strânși, destinați persoanelor cu dizabilități din centrul Esperando

Concert caritabil „Poveste de iarnă”. Banii strânși, destinați persoanelor cu dizabilități din centrul Esperando

Duminică, 10 decembrie 2023, ora 17:00, la Biserica Greco – Catolică „Buna Vestire” din Baia Mare (str. Agriculturii, nr. 8), va avea loc un concert caritabil. „Poveste de iarnă” este un eveniment „pentru suflet pregătit cu mare bucurie de către Orchestra profesorilor de la Colegiul de Arte și Palatul Copiilor Baia Mare, Corul Copiilor de la Palatul Copiilor, Cvartetul Mara Music, Prof. Lucian Madiar, Prof. Carmen Augustin, Biserica Greco – Catolică Buna Vestire, în colaborare cu Asociația Esperando”, arată Esperando.

Acest concert caritabil este destinat strângerii de fonduri pentru persoanele cu dizabiltăți. Cu banii strânși vor fi susținerea activitățile educaționale și de recuperare care se derulează în Centrul Esperando, zi de zi, pentru persoanele cu dizabilități.

„Îi așteptăm cu mic, cu mare pe toți cei care doresc să ne bucurăm împreună de magia acestui spectacol, să simțim că sărbătorile de iarnă sunt aproape. Mulțumim tuturor celor implicați în organizarea acestui eveniment”, mai arată asociația.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu