Share
Cea de-a doua premieră a spectacolului ”Delfini” va avea loc în această săptămână la Teatrul Municipal Baia Mare

Cea de-a doua premieră a spectacolului ”Delfini” va avea loc în această săptămână la Teatrul Municipal Baia Mare

Teatrul Municipal Baia Mare prezintă miercuri, 10 mai, de la ora 19.00, cea de a doua premieră a spectacolului ”Delfini”, o rescriere de Adina Lazăr, după ”Singurătatea pietrelor” de Flavius Lucăcel. Regia este semnată de Adina Lazăr, scenografia de Mihai Vălu și sound designul de Adrian Piciorea.

Spectacolul are dublă distribuție pentru rolul ”Tatăl”, personajul fiind interpretat de actorii Eduard Bîndiu (care a jucat în premiera din data de 5 mai) și Andrei Dinu, care va juca în premiera programată miercurea aceasta, la sala mare.

DELFINI prezintă drama unei familii cu un copil autist, situație care atrage după sine un întreg eșafodaj al luptei pentru a fi înțeles de către cei din jur.

Rescriere a regizoarei Adina Lazăr, inspirată din viața personală, scenariul s-a construit pe osatura piesei “Singurătatea pietrelor” de Flavius Lucăcel.

Spectacolul are o stranietate acvatică, deschizând o ușă tainică prin care pătrundem în lumea singulară a persoanelor neurodivergente, pentru care viața e dincolo de percepțiile obișnuite.

În distribuție: Raul Hotcaș, Denisa Blag, Alexandra Sabrina Vanci, Eduard Bîndiu / Andrei Dinu, Inna Andriuca și Sanda Savolszky.

Premiera va avea loc la sala mare, durează 1 oră și 35 de minute, iar prețul unui bilet este 30 lei.

Biletele pentru spectacolele Teatrului Municipal Baia Mare se pot achiziționa și online de aici: Evenimente (entertix.ro)

Următoarele reprezentații sunt programate în 21 și 27 mai, de la ora 19.00.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu