Share
Scor de rugby în ultimul amical al handbaliștilor de la Minaur

Scor de rugby în ultimul amical al handbaliștilor de la Minaur

Joi după-amiază, Sala Sporturilor „Lascăr Pană” a găzduit primul și totodată ultimul meci amical de pe teren propriu al echipei masculine de handbal Minaur Baia Mare. În prezența unei asistențe reduse – de maxim 100 de spectatori – elevii lui Stephane Plantin au câștigat la scor de rugby confruntarea cu U Cluj.

CS Minaur Baia Mare – Universitatea Cluj: 46-15 (23-7)

A fost o dispută disproporționată între o echipă a studenților proaspăt retrogradată și un Minaur despre care unii specialiști, buni cunoscători ai lotului băimărean, susțin că are potențial de a lupta pentru podiumul Ligii Zimbrilor.

Prezentarea efectivă a jucătorilor băimăreni a avut loc pe când aceștia erau încă la vestiar, noroc totuși că au numele inscripționate pe tricou, astfel încât suporterii i-au putut recunoaște în teren. Plantin a folosit două garnituri distincte care au jucat fiecare câte 15 minute în fiecare repriză. Ambele au dat randament, în special în apărare, de unde au plecat multe contraatacuri, finalizate cu gol. Cu o singură excepție, toți jucătorii au marcat. S-au văzut atitudine și implicare chiar și când scorul de pe tabelă le mai cereau. Extremele cehe Cip și Kotrc au făcut și spectacol în câteva rânduri, chiar dacă una din aerienele încercate a eșuat. În rest scorul vorbește de la sine.

Urmează primul meci din Liga Zimbrilor, marți, 27 august, pe teren propriu, în compania celor de la AHC Dobrogea Sud Constanța. Ora disputării jocului nu a fost încă anunțată oficial, cel mai probabil urmând a fi 18.00.

Suporterii băimăreni mai au ocazia să își achiziționeze abonamente pentru sezonul 2019-2020 la sediul clubului. Detalii pe minaur.ro.

CS Minaur: Ciobanu (8 intervenții), Țenghea (9 intervenții) – Cip 6/7, Vojvodic 5/6, Haiduc 4/4, Brajovic 4/4, Kotrc 4/4 (unul din 7m), Coric 4/5, Csepreghi 4/5 (2 din 7m), Botea 3/3, Buzle 3/3, D. Mureșan 3/4, Bera 3/6, Căbuț 1/2, Bușecan 1/1, Cristescu 1/2, Nagy. Antrenori: Stephane Plantin și Alexandru Sabou.

Rafael HEKMAN

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu